Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Georg Jensen Hearts 2023 vedhæng - 20001295
Model/Varenr.: 27519

Georg Jensen Hearts 2023 vedhæng - 20001295

6.975 DKK

Lagerstatus: På lager

Georg Jensen HEARTS Halskæde i 18 Karat Guld er en smuk og unik gave, der er perfekt til enhver, der ønsker at udtrykke kærlighed og hengivenhed. Halskæden har et hjertevedhæng, der er symbol på kærlighed og vil bringe glæde og varme til enhver modtager.

Halskæden er fremstillet i 18 karat guld og har en elegant og tidløs design, der vil være en værdifuld tilføjelse til enhver smykkesamling. Den har en justerbar længde, der gør det muligt at tilpasse halskæden til enhver person og stil. Halskæden kan justeres fra 46 cm til enten 43 eller 41 ved hjælp af øjerne.

Georg Jensen HEARTS Halskæde i 18 Karat Guld er den perfekte gave til en særlig person i dit liv. Det er en smuk måde at vise din kærlighed og hengivenhed og vil blive en værdifuld tilføjelse til enhver smykkesamling. Du kan også forkæle dig selv med dette smukke smykke og føje et tidløst og elegant element til din egen stil.

Køb din Georg Jensen HEARTS Halskæde i 18 Karat Guld online i dag og giv en gave, der vil skabe glæde og varme i lang tid fremover. Dette smykke er designet til at holde, og vil med sikkerhed blive en favorit i din eller din modtagers garderobe.

Mere information

Mærke Georg Jensen - smykker
Modelnummer 20001295
Kategori Halskæder
Materiale Guld
Kollektion Hearts of Georg Jensen