Vi er e-maerket
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud Blog
Fester & Mærkedage Living Dåbs- & gaveartikler Smykker
Ure Plejeprodukter Om os Tilbud
Georg Jensen Reflect xtra lang øreringe - 20001302
Model/Varenr.: 27563

Georg Jensen Reflect xtra lang øreringe - 20001302

4.200 DKK

Lagerstatus: På lager

Georg Jensen REFLECT øreringe er moderne og elegante smykker, der er inspireret af den reflekterende overflade i den moderne by. Smykkerne er designet til at fange lyset og reflektere det på en unik og iøjnefaldende måde, hvilket giver dem en helt særlig stil.

REFLECT øreringene er lavet af høj kvalitet sterlingsølv, som er kendt for sin holdbarhed og skønhed. De er lette at bære og vil føles behagelige på dine ører hele dagen. Smykkerne er ekstra lange, hvilket giver dem en slank og elegant stil, der vil tilføje et sofistikeret touch til dit look.

Georg Jensen REFLECT øreringe er perfekte til både hverdag og festlige anledninger. De kan matches med andre smykker eller bæres alene for et iøjnefaldende look. REFLECT øreringene er en fantastisk gave til enhver, der ønsker at tilføje et moderne og stilfuldt element til deres look.

Køb dine Georg Jensen REFLECT øreringe online i dag og oplev en unik og moderne stil. Smykkerne er designet til at imponere og vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed og beundring. Med deres elegante design og høje kvalitet er REFLECT øreringene et smykke, der vil være en tidløs tilføjelse til enhver smykkesamling.

Øreringene måler 95mm i længde.

Mere information

Mærke Georg Jensen - smykker
Modelnummer 20001302
Kategori Øreringe
Materiale Sølv
Kollektion REFLECT